Scurtă istorie Mao Systems

Sisteme de supraveghere, preventie
si alarmare.

Înca din anul 2008, pasiunea noastra pentru sistemele de securitate, preventie si alertare,  a luat o forma noua, de angajament si implicare dar si de aprofundare a noilor tehnici si a noilor tehnologii, care apar constant intr-o industrie dinamica, ca a noastra. In 2018, dupa o experienta considerabila sub umbrelele mai multor companii de profil, am decis sa facem primul pas pe un nou drum.  Ridicarea si punerea in miscare a ceea ce numim astazi Mao Systems.

În industria noastra, cel mai important este clientul. Si securitatea lui. Iar noi ne-am propus ca prin sistemele de supraveghere sau preventie pe care le instalam, sa oferim clientilor nostri, nu numai securitatea de care au nevoie, dar si linistea pe care o merita. Iar asta este misiunea noastra, pe termen lung.

Nu este usor sa gasesti oameni care sa mearga pe acelasi drum cu tine, in acelasi pas. Dar, noi i-am gasit. Avem o echipa formata din profesionisti ai domeniului, cu experienta in tot ce inseamna sisteme de supraveghere, sisteme anti-efractie, sisteme de alertare pentru incendiu, interfonie si multe altele.

Ne dorim sa ridicam serviciile de profil la un standard mult mai inalt decat este acum. Vrem sa ridicam bariera si sa depasim conditile rigide impuse de cei de dinaintea noastra. Ne propunem sa ramanem responsabili, stabili, profesionisti si sa oferim intotdeauna servicii de calitate, indiferent de client.

Cum funcționează totul?

Pasul 1

Identifica serviciul de care ai nevoie.

Pasul 2

Trimite-ne un email, sau suna-ne.

Pasul 3

Propunem solutia pentru tine.

Pasul 4

Instalam si punem in functiune.

Sau si mai simplu. Poti sa ne suni chiar acum, la: 0733-364-422

Cum am ajuns aici

Lucram si national

Ianuarie 2021
Extindem aria de lucru

Punem la bataie disponibilitatea noastra de a prealua proiecte de mare anvergura si din alte orase decat cele in care lucram pana acum.


Drept urmare, aducem in atentia clientilor nostrii, disponibilitatea noastra de a prelua contracte si in orașe ca Bucuresti, Sibiu, Covasna si altele.

Autorizare pentru servicii

Martie 2020
Sisteme alertare si preventie incendiu

In primul trimestru al anului 2020, Mao Systems este din nou autorizata si licentiata  pentru efectuarea de servicii care au legatura cu preventia, alarmarea si semnalizarea in caz de incendiu.


Nu facem lucrurile la jumatate de masura. Pornim pe orice drum la putere maxima.

Autorizare efectuare servicii

Iunie 2018
Licență pentru servicii

În vara lui 2018, Mao Systems este autorizata conform art. 3 din legea 333/2003 și poate acum legal să monteze, instaleze, modifice si intretina sisteme de alarmare  si sisteme anti-efractie.


Certificarile si autorizarile pentru domeniul nostru de activitate sunt exact siguranta pe care o oferim clientilor nostri.

Oficial, am deschis

Ianuarie 2018
Prima zi de activitate

Dupa o experienta indelungata sub umbrela diferitelor firme de profil cu care am colaborat, am decis ca a venit momentul sa facem urmatorul pas si sa deschidem un nou drum in fata noastra.


Drept urmare, in ianuarie 2018 si-a deschis portile pentru viitorii clienti, firma S.C. Mao Systems S.R.L.

Am trecut de la amatori, la profesionisti

Ianuarie 2008
De la pasiune la profesional

Este anul in care ne-am decis sa aprofundam tot inseamna sisteme de supraveghere, sisteme de preventie sau sisteme de alarmare.


Iar asta, de-a lungul timpului, a adus cu ea un nivel de expertiza si cunoastere peste media pe care o ofera concurenta.

Începutul drumului