Suntem disponibili


Contactează un consultant Mao Systems și găsim împreună soluția perfectă pentru problema ta.


(+40) 0733-364-422

  Formular contact

  Te interesează ceva anume? Intră în legătură cu noi.

  Servicii premium, pentru clienți premium

  Siguranță, prevenție, alarmare și securitate

  S.C. Mao Systems S.R.L. oferă servicii de instalare, mentenanță și suport pentru sisteme de supraveghere video, sisteme de detecție și alarmare la efracție, sisteme pentru controlul accesului, sisteme de interfonie, clasice, cu video, wirelles, sisteme de detectare și alarmare la incendiu și alte sisteme smart pentru protejarea incintei sau a perimetrului.

  Doriți să instalați un sistem de camere de supraveghere pentru a vă proteja afacerea, casa sau proprietatea comercială? Doriți să vă vedeți întreaga proprietate dintr-o privire de pe telefonul dvs. și chiar să opriți o problemă înainte ca aceasta să se întâmple?

  Bine ați venit la Mao Systems, expertul dumneavoastră în  soluții de supraveghere video și sisteme de prevenție.

  Sistemele de supraveghere vin într-o varietate de rezoluții, tipuri de imagine, capacități de integrare și cazuri de utilizare. Unele camere de supraveghere sunt utilizate în interior, în timp ce altele sunt utilizate în exterior, unele panoramice, înclinate și cu zoom pentru o acoperire mai largă, în timp ce altele sunt construite pentru a citi plăcuțele de înmatriculare care intră într-o parcare.

  Servicii Mao Systems
  Ai o firmă? Ai nevoie de un sistem de supraveghere.

  De ce? Deoarece orice dovadă video, despre orice posibilă infracțiune/accident/întâmplare care se întâmplă pe proprietatea dvs., nu numai că poate ajuta la prinderea făptuitorului, ci poate arăta și unde sistemul de securitate al clădirii este vulnerabil și puteți face modificările necesare, astfel încât să nu se mai repete.

  • Preventie anti-efractie
  • Supraveghere comerciala
  • Control acces in perimetru
  • Securitate incinta
  • Interfonie video
  • Monitorizare angajați
  • Detectare incendiu
  • Alarmare incendiu
  • Video acces

  Scopul nostru nu este să impresionăm clienții noștri cu profesionalismul, calitatea, seriozitatea și determinarea de a face treaba pe care ei o asteapta, ci să oferim sisteme de supraveghere, prevenție sau alarmare, care le pot oferi securitatea si linistea de care acestia au nevoie.

  Servicii Mao Systems
  Instalare, mentenanta si suport AUTORIZAT

  La Mao Systems știm că protejarea dvs. și a proprietății dvs. începe cu furnizarea de servicii de instalare de calitate, profesionale, autorizate și se termină cu un sistem de supraveghere de top care este ușor de utilizat și de administrat.