Solutii si servicii smart

Instalare sisteme de ultima generatie, solutii smart surveillance

Traim intr-o epoca in care aproape totul trebuie sa se miste repede si totul este interconectat. Sistemele de preventie, alarmare si supraveghere nu fac nota distincta, ba mai mult, sunt varf de lance atunci cand vorbim despre solutii smart.

Un dispozitiv inteligent (smart) este un dispozitiv electronic, în general conectat la alte dispozitive sau rețele prin diferite protocoale wireless, cum ar fi Bluetooth, NFC, Wi-Fi, LiFi, 5G, care poate funcționa într-o oarecare măsură interactiv și autonom.

Sistemele Smart combină cele mai noi inovații din domeniul securității și comunicațiilor, pentru a oferi o serie de soluții hi-tech pentru securizarea diferitelor site-uri, cum ar fi case, birouri, depozite, fabrici și alte clădiri comerciale sau industriale. Sistemul depășește mijloacele convenționale de securitate prin introducerea diferitelor aspecte începand chiar cu sistemele inteligente care fac parte din sistemul de alarmare.

Mao System vine in intampinarea dumnevoastra cu servicii si solutii smart, de ultima gneratie. Punem la bataie ultima tehnologie din domeniu, cunostintele noastre si preturi imbatabile. Indiferent că vorbim despre supraveghere, preventie sau acces, exista o solutie smart pentru oricare dintre ele.

Mao Systems ofera solutii smart pentru:

▣ Sistemele de supraveghere video
▣ Sistemele de detecție și alarmare la efracție
▣ Sisteme pentru contrulul accesului
▣ Sistemele de interfonie și videointerfonie
▣ Sistemele de detectare și alarmare la incendiu

Instalare sisteme inteligente
De ce ai nevoie de un sistem smart?

Sistemele smart sunt o generație de sisteme de alarmare, protectie, preventie si supraveghere avansate tehnologic. Sistemele smart sunt de obicei usor de folosit si marele avantaj il reprezinta faptul ca pot fi utilizate de pe device-urile personale (telefon, laptop, tableta). Sistemele smart pot fi administrate usor si interfetele sunt intuitive, perfecte pentru orice tip de utilizator.

Sistemele smart permit monitorizarea, controlul, alertarea și asistența în timp real pe întregul sistem. Sistemele smart utilizeaza comunicarea securizată și criptată cu centrul de monitorizare și CLOUD back-up.

Instalare sisteme inteligente